Krajská soutěž v PS mužů a žen

 

Dne 16.7.2011 se konala v Podbořanech soutěž v požárním sportu Ústeckého kraje. Zúčastnila se družstva mužů Bechlín- LT, Lhenice-TP, Povrly-UL, Lubenec-LN a Velký Šenov-DC. Kde byla družstva z Mostu a Chomutova??

V ženské kategorii se zúčastnila družstva Malé Březno-UL, Hrobce-LT, Strupčice-CV a Slavětín-LN. Chyběla družstva žen z Mostu, Děčína a Teplic.

Jednotlivé okresy vyslaly své rozhodčí, kterých se sešlo 36, jenom z Lounska jich bylo 18. Všem patří dík za bezchybné rozhodování a vzorné chování během soutěže. Zvlášť děkuji kolegům z HZS panu Hovorkovi a Korytárovi z UO HZS Žatec, kteří bezchybně plnili funkce závodčího a startéra, dále panu Langrovi, řediteli UO HZS Teplice, který se ujal funkce rozhodčího disciplíny v běhu na 100 m překážek. Dále bych chtěl vyzdvihnout výkony i dalších rozhodčích disciplín a to pana Péma ve štafetě 4x100 m a pana Konfršta v požárních útocích. Všichni jsme se snažili přispět k důstojnému a zdárnému průběhu akce, jaký si tato soutěž zaslouží. Doufám, že se nám to povedlo a soutěžící i diváci byli spokojeni a prožili s námi krásný slunečný sobotní den. K tomuto bezesporu přispělo i krásné prostředí městského stadionu Tatranu Podbořany, který nám laskavě zapůjčilo město, zastoupené starostou panem Radkem Rendlem. Tuto službu velmi oceňuji a z celého srdce za ni děkuji. Přípravu na stadionu zajistili dobrovolní hasiči z Podbořan. Výsledky bedlivě sledovala sčítací a vyhodnocovací komise pod vedením pana Jana Doubravy, ve složení Spurný Karel, Suchá Ilona a Hencová Ilona. Výsledky byly zpracovány bezchybně a včas. O technické zajištění časomíry se starali chlapci ze Slavětína a to Míra Karout, Jirka Beránek, Daniel Peterka a Petr Zedník. Všem výše jmenovaným patří dík a uznání za jejich práci. V neposlední řadě je potřeba poděkovat starostovi dobrovolných hasičů okresu Louny panu Hencovi za materiální zajištění soutěže a ceny. Díky všem, kteří se na organizaci podíleli. Soutěž proběhla dle mého názoru bez problémů a důstojně.

Na závěr přeji vítězům, a to mužstvu mužů z Lhenic a žen z Hrobců, hodně úspěchů a krásných zážitků na MČR v Ostravě. Doufám, že náš kraj budete důstojně reprezentovat, přivezete si krásné sportovní i jiné zážitky a že se to všechno obejde bez zranění.

Suchý Pavel

Vedoucí KORV Ústí nad Labem

Děkujeme našim mužům (SDH Velký Šenov) za úspěšnou reprezentaci okresu a blahopřejeme k 3. místu.

 

OSH ČMS Děčín

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska
Okresní sdružení hasičů Děčín
Mírové nám. 1175/5
405 38 Děčín IV.
IČ: 66102502
č.ú. 5235431/0100
starosta: 773 550 414 jirivratil75@seznam.cz